De Grote Week

Geachte ouders,

 

Wij doen ons uiterste best om een zo leuk en afwisselend mogelijk programma te maken, er op gericht de kinderen een fijne en leuke week te bezorgen. Deze week komt tot stand dankzij onze vele sponsors en medewerking van zo’n 50 vrijwilligers.

 

Nog wat belangrijke punten van huishoudelijke aard:

 

· Kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen meedoen aan deze week.

 

· Tijdens deze week zijn ongevallen en ziekte voor eigen rekening.

 

· Zakgeld is heel de week overbodig, wij zorgen voor drinken en verschillende traktaties.

 

· Wanneer uw kind bepaalde medicijnen in moet nemen of een allergie voor iets heeft, kunt u dit aangeven bij het aanmelden op de betreffende dag.

 

· Aanmelden is de hele week niet nodig, met uitzondering van de woensdag, voor deze dag dient men zich via onze website aan te melden.

 

· Gevonden voorwerpen kunnen worden opgehaald bij Marjoleine Schut, Kapitein Boscampbrink 45 te Halsteren.

 

· Als de weersomstandigheden het noodzakelijk maken wordt er een alternatief programma gevolgd. Dit zal in Samarbete worden gehouden.

 

· Met een blik op het milieu, vragen wij de kinderen ieder zijn eigen beker mee te nemen, zodat wij geen zakken plastic bekers moeten weggooien.

 

· Tijdens de activiteiten spelen we vaak buiten, ook in bosachtige gebieden, houdt hier a.u.b. rekening mee, denk aan kleding en ongedierte.

 

· Heel de week is er EHBO aanwezig, maar we hopen natuurlijk op een hele leuke week zonder brokken!

 

· Mobieltjes kunnen thuis gelaten worden. Wilt u bereikbaar zijn, geef dan een briefje met naam en nummer mee. Wij zijn bereikbaar op 06-52151146 of 06-19598275

 

· We proberen zoveel mogelijk foto's te maken tijdens de activiteiten, deze kunt u dezelfde avond al terugvinden op onze website!!

 

· De hele week wordt ondersteund door filmpjes die aan het eind van de dag te bekijken zijn via onze website, vergeet dus niet op het introductiefilmpje te bekijken!

 

· Mocht u interesse hebben om mee te helpen, stuurt u dan even een e-mail naar onderdepanne@hotmail.com.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Kindervakantiespel “Onder de Panne” Halsteren